LUXURY THAI MASSAGE
Szolgáltatás igénybevételének szabályzata

Szalon etikett

Szalonjaink:
1078 Budapest Nefelejcs utca 15.
2170 Aszód Falujárók útja 44.

1

Időpont egyeztetés

Vendégeinknek a weboldalon található telefonszámon van lehetőségük időpontot foglalni a szalonjaink által nyújtott szolgáltatásokra.
Munkatársunk a vendég által igényelt időpontot rögzíti, és a foglalás megerősítését követően az adott időpontot rendelkezésre tartja a vendégnek.
A telefonos időpont egyeztetése alkalmával a vendég köteles a munkatársaink részére rendelkezésre bocsátani nevét, születési helyét, születési idejét, anyja nevét, lakcímét és telefonszámát.
Munkatársunk a foglalás rögzítését követően haladéktalanul, de legkésőbb 3 órán belül a foglalásról visszaigazoló szöveges üzenetet küld a vendég által megadott telefonszámra.
Vendég a foglalását a munkatársunk részére visszaküldött szöveges üzenetben tudja megerősíteni.
Munkatársunk ebben az esetben a vendég foglalását véglegesnek tekinti.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy szalonjaink a foglalást kizárólag abban az esetben kezeli véglegesként, és a lefoglalt időpontot csak abban az esetben tartja rendelkezésre, amennyiben a foglalás visszaigazolás és annak megerősítése szöveges üzenet váltása útján a fentiek szerint megtörtént.
Amennyiben a vendég a telefonos időpont egyeztetés alkalmával nem kívánja megadni a fenti személyes adatait, úgy azokat a megerősítő szöveges üzenetben köteles rendelkezésre bocsátani munkatársunk részére, mely ugyancsak előfeltétele foglalás véglegességének, és az időpont rendelkezésre tartásának.  

2

Időpont előzetes lemondása

Vendég a lefoglalt időpontot, azt legalább 48 órával megelőzően minden jogkövetkezmény nélkül jogosult írásban vagy telefonon lemondani vagy módosítani.
Ebben az esetben szalonjainknak még lehetősége van arra, hogy a rendelkezésre tartott időpontot más vendéggel betöltse.
Amennyiben a vendég részéről a fenti határidőben nem kerül lemondásra vagy módosításra a foglalás, és az adott időpontban nem jelenik meg a szolgáltatás igénybevétele céljából, abban az esetben a szalonjainkat üzemeltető LUXURY THAI MASSZÁZS Korlátolt Felelősségű Társaság (2170 Aszód, Falujárók útja 44.) jogosult az igénybe nem vett szolgáltatások díját követelni, és a vendég részére a szolgáltatások díjáról számlát kibocsátani.
Amennyiben a vendég bérlettel rendelkezik, és az adott időpontban a szolgáltatás igénybevétele céljából nem jelenik és foglalását előzetesen a fentiek szerint nem mondta le, a bérlethez tartozó alkalmakból kerül levonásra.  

3

Érkezés

Vendégek lehetőség szerint a foglalt időpontját megelőzően 5-10 perccel hamarabb érkezzenek.
Amennyiben a vendég a foglalási időponthoz képest később érkezik, úgy abban az esetben a szolgáltatás időtartama nem hosszabbodik meg.  

4

Betegség

Kérjük vendégeinket, hogy megfázás, illetve betegség esetén a fenti határidőben mondja le időpontját.

Címünk

1078 Budapest Nefelejcs utca 15.
(a Péterfy Sándor utca felől)
Aszódi szalon:
2170 Aszód, Falujárók útja 44.


Számlázási cím:
Luxury Thai Masszázs Kft.
2170 Aszód Falujárók útja 44.

Elérhetőségek

Email: info@luxurythaimassage.hu 
Telefon: +36 1 610 03 64
Mobil: +36 20 44 99 551Ingyenes parkolás vendégeink számára 

Nyitva: hétfőtől vasárnapig
10:00 - 21:00

Nyitva: hétfőtől péntekig
10:00 - 21:00


Adószám:
13891534-2-13
Cégjegyzékszám:
13-09-174047 

This web page was made with Mobirise